Hub Noord-Brabant

Jantje Beton

Terug naar het overzicht Geplaatst op: 2 november 2015

Jantje Beton

 
Van 9 tot en met 22 september zijn vele leerlingen op pad gegaan om loten te verkopen voor de actie van Jantje Beton. Ook dit jaar is het een geslaagde actie geweest. Een aantal kinderen en jongeren vroegen steeds om een nieuw boekje; zo’n zin hadden ze erin.
Na een middag van geld tellen door ouders en juffen, kwam er een mooi geldbedrag uit onder de eindstreep; ruim 1150,- euro. Geweldig! Dit schooljaar zal het bedrag ten goede komen aan de winterwerkweek en de schoolreis. De inzet van elk kind wordt hiermee gewaardeerd. Dat elke klas een mooi bedrag heeft opgehaald is natuurlijk super!
VSO onderbouw C heeft een top bedrag opgehaald; complimenten! Maar SO groep 7-8 en VSO bovenbouw B verdienen 
zeker ook een eervolle vermelding. Het is Brent die de meeste loten heeft weten te verkopen, waarvoor hij een bioscoopbon heeft ontvangen.
Gefeliciteerd, Brent!