Hub Noord-Brabant
 

VSO 1C

Mei 2017
Op dinsdag na de meivakantie vertrokken we naar het schoolkamp. Het kamp was erg leuk. Het allerleukste vonden we de dropping en het crazy 88. Tijdens de dropping werden we ergens met een juf in het bos achtergelaten. We moesten zelf de weg naar het schoolkampadres vinden. Tijdens Crazy 88 hebben we allerlei gekke opdrachten moeten doen. Helaas waren we niet de winnaar, maar we hebben echt een te gekke tijd gehad. Het eten vonden we super lekker. We hebben rijst en saté gegeten, er was een frietkar en een barbecue. Wij hebben van het schoolkamp genoten!

April 2017
Vrijdag 21 april, hebben wij meegedaan met de Koningsspelen. We hebben onze klas in 2 groepen verdeeld. Een groep ging met Helmie en Dirkje mee en een groep ging met Anne mee. We hebben vele leuke spellen gedaan zoals: rokvoetbal, pionhockey, darten etc. We hadden een lekkere lunch en in de middag hebben we nog een film gekeken. Het was een leuke, relaxte dag voor de meivakantie.

Februari 2017
Vandaag was het carnaval op school. We begonnen met het lopen van een optocht. Hiervoor hebben we een coole wagen gebouwd. Met deze wagen hebben wij de eerste prijs van het VSO gewonnen.Daar zijn we super blij mee.Verder hebben we lekker gehost en in de middag een film gekeken.Het was een geslaagde dag. 

2017 Februari VSO 1C

 

Januari 2017
Winterpret! De eerste dag van de sneeuw, was voor onze klas geweldig. Tijdens de pauze konden wij sneeuwballengevecht houden. Dit was heel erg gezellig en leuk. De leerlingen die het leuk vonden, hebben samen een sneeuwpop gemaakt. Hij heeft zelfs een naam gekregen, namelijk Gertjan. Hij staat tot op de dag van vandaag nog steeds. Maar…. het smelten is wel begonnen.  

December 2016 
5 december was daar.
De sint knutselde heel wat leuke surprises in elkaar.
De leerlingen waren allen blij verrast.
Wat de Sint had gemaakt met lijm en een kwast
Er werden boeken, poppetjes en sporten nagemaakt.
En ook door de gedichten waren de leerlingen echt geraakt.
Dat ze zo van internet zijn geplukt,
Heeft de pret zeker niet gedrukt.
Hieronder nog wat foto’s van een dag, die super leuk was,
Wie weet komt de Sint volgend jaar weer in de klas. 

2016 December VSO 1C

 

November 2016
Praktijkvakken en oriëntatie op sport en vrije tijd.
Er is weer gewisseld met de praktijkvakken. De meeste leerlingen hebben nu 2 vakken gehad en sommige zelfs al 3. Dit komt doordat huishoudkunde en tuinbouw op een middag gepland staat. Techniek en koken neemt de hele middag in beslag. De foto's geven een impressie van onze vakgebieden. Op vrijdagmiddag hebben wij oriëntatie op sport en vrije tijd. De afgelopen 4 weken hebben wij zaalsport, bakken en trampoline springen gehad. Het was een groot succes! 

2016 November VSO 1C

 
 Oktober 2016 
Tijdens oriëntatie op sport en vrije tijd hebben de leerlingen kunnen kiezen uit: gamen, zaalsport en fitness. De fitness werd bij Fitnezplaza gegeven. Er kwam een echte instructeur om ons te helpen. Op school in de gymzaal werd de zaalsport gegeven door studenten van de ROC. In de klas deden we allerlei spellen. Tijdens het gamen werd er van alles gedaan. Van gezelschapsspelletjes tot computerspelletjes. Het leukst vonden de meeste leerlingen de Wii en de Xbox. Zie hieronder enkele foto’s van het gamen.

2016 Oktober VSO 1C

 

September 2016
Hallo allemaal,
Wij zijn dit schooljaar gestart met 2 juffen, een stagiaire en 15 leerlingen: André, Corina, Michael, Hani, Fiona, Ivo, Stefan, Nechma, Nazar, Jarno, Brent, Valentino, Mohamed, Kevin en Akash. Onze juf is Anne en Helmie is onze onderwijsassistent. Daarnaast hebben we Dirkje als stagiaire. Zij zal er zijn op donderdag en vrijdag. Wij hebben er heel veel zin in en hopen op een leuk schooljaar.