Hub Noord-Brabant

Zorgklassen naar CliniClowns

Terug naar het overzicht Geplaatst op: 5 juli 2015

Afgelopen vrijdag was het de beurt aan de zorgklassen om naar de CliniClowns te gaan. We vertrokken om 11.00u. met 2 bussen (met airco!) naar Leende. Daar aten we een boterhammetje in de gekoelde ontvangsteruimte. Het was er mooi aangekleed met wandtekeningen, knuffelbadjes en treintjes op de tafels. Rond 12.45u. kwamen de artiesten ons halen en konden we de tent in. Daar kregen we in kleinere groepen verschillende voorstellingen te zien en de kinderen mochten na iedere voorstelling ook zelf "helpen". We kwamen in een fabriek, een wasserij en een bakkerij. Aansluitend was er nog een circusshow met alle artiesten en het eenmansorkerst. Dat was genieten maar het was ondertussen ook wel warm geworden in de tent. Vervolgens hebben we nog snel even wat gedronken en zijn de heerlijk koele bussen weer in gegaan. Rond kwart voor 4 waren we weer terug op school waar de kinderen opgehaald werden. Het was een geweldige dag. Dit kun je terugzien op de foto's!

 

Inschrijven voor nieuwsbrief

 

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.