Hub Noord-Brabant
 

Wij trekken aan de bel

Terug naar het overzicht Geplaatst op: 4 maart 2016
Liliane Fonds. Wij trekken aan de bel…!

Op donderdag 10 maart trekken kinderen in heel Nederland aan de bel, om te vieren dat zij naar school kunnen. 

U kunt helpen er een klinkende actie van te maken. Zou u op 10 maart alstublieft wat ‘toeters en bellen’ mee willen geven aan uw kind(eren)? Daarnaast zouden we het erg leuk vinden als alle kinderen oranje kleding of accessoires, de kleur van het Liliane Fonds, aantrekken.

Wij hopen dat zo veel mogelijk scholieren in Nederland op 10 maart vieren dat zij naar school kunnen en erbij stilstaan dat dit niet vanzelfsprekend is voor leeftijdsgenootjes met een handicap in ontwikkelingslanden.

Wilt u meer lezen, klik op het logo.

 

Inschrijven voor nieuwsbrief

 

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.