Hub Noord-Brabant
 

Klusdag

Terug naar het overzicht Geplaatst op: 15 juni 2017

Doe mee in het klusteam van Hub Rosmalen!

Zaterdag 24 juni gaat de klusdag plaatsvinden op de hoofdlokatie van 09.00-12.00 uur. De klusdag wordt georganiseerd door de oudercommissie voor alle ouders, opa’s en oma’s van Hub locatie Rosmalen. Veel ouders geven aan graag iets voor school te willen betekenen, de oudercommissie heeft dit opgepakt, zodat ouders kunnen komen helpen en kennis met elkaar kunnen maken. Op deze dag hebben we extra aandacht voor ons gebouw en het terrein en maken we alles weer netjes. Er wordt gewerkt in de tuin, er worden ramen gewassen, fietsen gemaakt en een spandoek voor de afsluiting van het schooljaar geschilderd.

Dus beste ouders, opa's en oma's: doe mee en kom het klusteam van Hub Rosmalen versterken!

 


 

 

Inschrijven voor nieuwsbrief

 

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.