Hub Noord-Brabant
 

 SO 2A

 Hallo allemaal! 
Van harte welkom op de pagina van SO2A
We zijn dit schooljaar gestart met 9 leerlingen en hebben het heel gezellig in de klas. We werken hard, iedereen op zijn/haar eigen niveau. Zo kan het gebeuren dat er een paar leerlingen aan het lezen zijn uit Lijn 3 en een ander groepje bezig is met Leespraat of het maken van een memory. Tussen het werken door gaan we lekker buiten spelen of spelen we in de hoeken. We zijn allemaal erg goed op de I-pad en het digibord, dit vinden we dan ook allemaal erg leuk. Maar ook het spelen met speelzand, klei en de auto`s doen we graag. 
In onze klas is er veel aandacht voor communicatie, we maken gebruik van Totale communicatie en een paar leerlingen praten met behulp van hun PMP-map (praten met plaatjes). In de klas is er ook veel aandacht voor sociaal-emotionele ontwikkeling en praktische redzaamheid,  hierbij krijgen we ondersteuning van juffen van UnIK en Dichterbij, zij ondersteunen de juffen bij het lesgeven. Dat vinden wij erg fijn en hierdoor kunnen we veel individuele aandacht geven aan alle leerlingen. 
Nog bijzonder om te vermelden is dat we 3 keer in de week gaan gymmen, 1 keer zwemmen en op vrijdag muziekles krijgen van juf Dorien van de CHV Academy. Erg leuk en leerzaam allemaal! 
We maken prachtige mooie knutselwerkjes en via Klasbord kunnen ouders ons volgen. Hierop komen regelmatig leuke foto’s en berichten te staan. 
Kortom SO2A is een hele leuke, gezellige hardwerkende klas waar je ook heel fijn kunt spelen en veel mag leren. Kom gerust een keertje kijken!
Groetjes van SO 2A