Hub Noord-Brabant

Opening leerwerkplaats Maashorst

Terug naar het overzicht Geplaatst op: 3 juli 2017

De opening op 17 juni 2017 van onze leerwerkplaats in het natuurgebied Maashorst is goed bezocht.

Ouder(s) en/of verzorger(s) van de leerlingen van alle locaties van de Hub Noord Brabant en ook de medewerkers waren deze dag uitgenodigd om kennis te maken met leeractiviteiten die plaats vinden op de leerwerkplaats de Maashorst. Er werden verschillende demonstraties gedaan zoals: het zagen op bokken, de kloofmachine en poorten in elkaar zetten. Onder leiding van boswachter Roy Janssen en Praktijkleraar groen Stefan Koks hebben de groepen een wandeling door het bos gemaakt.  De route van de wandeling liep langs de verschillende werklocaties in het bos. Hierdoor kreeg men een duidelijk beeld van de werkzaamheden van de leerlingen.Tijdens deze ochtend was er gelegenheid voor een kop koffie of thee met iets lekkers. Het was erg fijn om positieve reacties te mogen ontvangen voor de mooie leerwerkplek die we hebben kunnen realiseren.