Hub als werkgever

Hub Noord-Brabant is een open, toegankelijke organisatie met ruim 450 medewerkers. Deze medewerkers zijn werkzaam op onze zes scholen in Rosmalen, Veghel, Oss en Boxtel. De teams beschikken over een schat aan expertise: we werken met groeps- en vakleraren, met onderwijsassistenten en intern begeleiders maar ook met logopedisten en gedragswetenschappers. Onze leraarondersteuners vormen een waardevolle aanvulling op onze grote groep collega’s. Ze dragen eraan bij dat Hub Noord-Brabant haar onderwijs anders kan organiseren en meer doorgroeimogelijkheden kan creëren voor medewerkers. Met deze mooie mix van kennis en talenten is leren van elkaar bijna vanzelfsprekend!

Bij Hub Noord-Brabant hechten we veel waarde aan goed werkgeverschap. Nieuwe collega’s worden gekoppeld aan een maatje en er is een begeleidingscommissie voor startende medewerkers. We leren van en met elkaar tijdens intervisiebijeenkomsten en onze medewerkers kunnen, als ze hier interesse in hebben, een keuze maken uit ons scholingsaanbod. Ook biedt Hub Noord-Brabant goede secundaire arbeidsvoorwaarden.  

Als medewerker aan de slag

Ben je gedragswetenschapper of heb je een administratieve achtergrond? Ben jij de secretaresse of conciërge die we zoeken? Of heb jij je onderwijsbevoegdheid al, maar ben je nog op zoek naar een baan als leerkracht? Wil je echt een rol van betekenis spelen, dan ben je van harte welkom eens te komen kijken op een van onze locaties. We laten je graag kennismaken met het (voortgezet) speciaal onderwijs, zodat je kunt ervaren hoe leuk het is te werken op een van de scholen van Hub Noord-Brabant. Gaat het al kriebelen? Neem dan contact op met secretariaat@hubnoordbrabant.nl.  

Als invaller aan de slag

Heb je een onderwijsbevoegdheid, houd je van afwisseling en wil je blijven leren? We nodigen je graag uit kennis te komen maken met Hub Noord-Brabant. Regelmatig zijn wij op zoek naar tijdelijke vervanging van medewerkers: invallers die stevig in hun schoenen staan en die graag werken met onze leerlingen. Ben jij de flexibele held of heldin naar wie we op zoek zijn? Neem dan contact op met secretariaat@hubnoordbrabant.nl.    

Als stagiair aan de slag 

Op deze pagina lees je alles over stage lopen bij Hub Noord-Brabant. 

Als zij-instromer aan de slag

Beschik je over een hbo-diploma of over hbo-denkniveau, maar heb je (nog) geen onderwijsbevoegdheid? Sta je daar wel open voor of heb je ervaring in het werken met onze bijzondere leerlingen? Dan kun je bij Hub Noord-Brabant ook aan de slag als zij-instromer. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en de duur en intensiteit van zo’n traject. Neem voor informatie over een traject als zij-instromer contact op met: secretariaat@hubnoordbrabant.nl.

Secundaire Arbeidsvoorwaarden

Hub Noord-Brabant biedt als werkgever zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden, informeer hiernaar tijdens een gesprek of neem contact op met: secretariaat@hubnoordbrabant.nl.