Hub Noord-Brabant
 

Hub Lunchcafé

Terug naar het overzicht Geplaatst op: 13 februari 2020

Na de kerstvakantie is het Hub lunchcafé  van start gegaan. Elke week kunnen personeelsleden een bestelling doorgeven voor het Hub lunch café. Op woensdag maakt een groep leerlingen de bestelling klaar. We beginnen met het bespreken van de bestellingen en eventuele bijzonderheden. Daarna verdeelt de groep de taken en gaat men vervolgens aan de slag. Alles wordt zoveel mogelijk door de leerlingen zelf gemaakt.Er kunnen verschillende soorten broodjes met huisgemaakte salades, yoghurt met huisgemaakte muesli, verse fruitsalade en verse jus d’orange besteld worden. Ook is er een broodje van de maand te bestellen.Verder zorgen de leerlingen ervoor dat de personeelsruimte omgetoverd wordt tot een gezellig lunchcafé. Op deze manier laten we de leerlingen meer kennismaken met de branche Horeca.