Hub Noord-Brabant

Nieuws & actualiteit

Nieuw schooljaar weer van start

Geplaatst op: 19 augustus 2019

 Op maandag 19 augustus zijn we weer gestart met het nieuwe schooljaar. Alle locaties verwelkomden de leerlingen, ouders en medewerkers. Iedereen een leerzaam en fijn nieuw schooljaar gewenst!
Lees verder

Weer naar school

Geplaatst op: 18 augustus 2019

De vakantie is weer voorbij en wij staan allemaal weer klaar om onze leerlingen een leerzaam en fijn schooljaar toe te wensen. Welkom op school!
Lees verder

Sportdagen

Geplaatst op: 20 mei 2019

De sportdagen waren een groot succes. Maandag begon de LBB. Gave clinics als duiken, boomklimmen, archery attack, lasergamen, kickboksen en mountainbiken stonden op het programma. Dinsdag waren de zorgklassen aan de beurt met kickboksen, boogschieten, het schietschijvenspel, zeemeerminzwemmen, boomklimmen, paardrijden, een luchtkussen en de zweefmolen. Donderdag vond de sportdag op de LOB,...
Lees verder

Eigen website Special SportXperience

Geplaatst op: 26 november 2018

De kennismakingslessen van de Special SportXperience zijn weer ingepland voor onze leerlingen! Voorgaande jaren werkte we met flyers die we elk kwartaal uitdeelden. Maar nu hebben we een eigen website gebouwd: www.spspx.nl. Kinderen (of ouders) kunnen zich makkelijk inschrijven via deze site. Informatie over onze website staat vermeld in bijgaande flyer. 
Lees verder

 

Inschrijven voor nieuwsbrief

 

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.