Hub Noord-Brabant

Nieuws & actualiteit

Brief van een ouder uit de MR en GMR

Geplaatst op: 6 februari 2019

Miranda Goossens, lid van de MR en GMR, heeft haar visie in een brief geschreven. Lees hier haar brief 'Een goed gevoel'.
Lees verder

Eigen website Special SportXperience

Geplaatst op: 26 november 2018

De kennismakingslessen van de Special SportXperience zijn weer ingepland voor onze leerlingen! Voorgaande jaren werkte we met flyers die we elk kwartaal uitdeelden. Maar nu hebben we een eigen website gebouwd: www.spspx.nl. Kinderen (of ouders) kunnen zich makkelijk inschrijven via deze site. Informatie over onze website staat vermeld in bijgaande flyer. 
Lees verder

Autismecafé

Geplaatst op: 28 augustus 2018

Het Autismecafé is de plek om ervaringen en informatie uit te wisselen op het gebied van autisme en wordt georganiseerd voor en door ouders.  Wij nodigen, vooral ouders, familieleden en andere belangstellenden uit deel te nemen aan deze avond van het autismecafé 073. Het thema van deze avond is:  Mijn leven met autisme wordt...
Lees verder

Nieuwsbrief

Geplaatst op: 6 juli 2018

Hier is onze laatste nieuwsbrief van dit schooljaar dat we heerlijk rustig kunnen lezen in de zomervakantie. Fijne vakantie! 
Lees verder

Samenwerking met Kanteel Kinderopvang

Geplaatst op: 5 juli 2018

Kanteel Kinderopvang en Hub Noord-Brabant zijn een nauwe samenwerking aangegaan, zodat jongeren, met een afstand tot arbeidsmarkt, deel kunnen nemen aan de maatschappij.
Lees verder

 

Inschrijven voor nieuwsbrief

 

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.