Hub Noord-Brabant
 

Thema avond

Terug naar het overzicht Geplaatst op: 31 mei 2017

14 Juni organiseren we weer een thema avond. Voor ouders van kinderen met o.a. ADHD en Autisme en hun gezin is school en leefomgeving niet altijd een vanzelfsprekendheid en er wordt nogal eens tegen ‘problemen’ en muren gelopen. Het is soms topsport!
Het opvoeden en leven met deze kinderen vraagt soms dan ook veel van ouders.   
Wij hebben daarom een avond georganiseerd met als thema: ‘Dilemma’s bij Ouderschap’. bij Autisme, ADHD, ADD...
Speciale gast op deze avond is José Koster die met haar lezing ‘Expertise in Ouderschap’ (over ouderschap en opvoederschap) op heldere wijze concrete handvatten geeft. We gaan deze avond ook de dilemma's langs om eens van elkaar te horen hoe we ermee omgaan en hoe we erin staan.
Lees verder

De Kosten zijn 7,50 euro p.p. 
Aanmelden kan via: www.balansacademy.nl

 

 

 

Inschrijven voor nieuwsbrief

 

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.