Hub Noord-Brabant

Nieuws & actualiteit

Eigen website Special SportXperience

Geplaatst op: 26 november 2018

De kennismakingslessen van de Special SportXperience zijn weer ingepland voor onze leerlingen! Voorgaande jaren werkte we met flyers die we elk kwartaal uitdeelden. Maar nu hebben we een eigen website gebouwd: www.spspx.nl. Kinderen (of ouders) kunnen zich makkelijk inschrijven via deze site. Informatie over onze website staat vermeld in bijgaande flyer. 
Lees verder

Autismecafé

Geplaatst op: 28 augustus 2018

Het Autismecafé is de plek om ervaringen en informatie uit te wisselen op het gebied van autisme en wordt georganiseerd voor en door ouders.  Wij nodigen, vooral ouders, familieleden en andere belangstellenden uit deel te nemen aan deze avond van het autismecafé 073. Het thema van deze avond is:  Mijn leven met autisme wordt...
Lees verder

Nieuwsbrief

Geplaatst op: 6 juli 2018

Hier is onze laatste nieuwsbrief van dit schooljaar dat we heerlijk rustig kunnen lezen in de zomervakantie. Fijne vakantie! 
Lees verder

Sponsor

Geplaatst op: 29 juni 2018

Namens leerlingen en medewerkers van Hub Noord-Brabant, locatie Rosmalen, van harte bedankt voor het gesponsorde bedrag. De sponsorcommissie gaat volgend jaar bekijken waar het bedrag aan besteed zal worden.
Lees verder

Sport Festival

Geplaatst op: 12 juni 2018

Op zaterdag 30 juni organiseert SpecialSportXperience in samenwerking met Mytylschool Gabriël en Hub Rosmalen een groots opgezet Sport Festival. Dit festival is speciaal bedoeld voor iedereen die graag wil sporten en net een beetje extra hulp of aandacht nodig heeft. Iedereen kan op deze sportieve dag kennismaken met diverse sporten en verenigingen. Zo...
Lees verder

 

Inschrijven voor nieuwsbrief

 

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.