Hub Noord-Brabant

Tafeltennis toernooi

Terug naar het overzicht Geplaatst op: 22 november 2013

Afgelopen onderdag 21 november is het jaarlijkse tafel- en schuiftafeltennistoernooi gespeeld. Ruim 100 leerlingen zijn in twee verschillende speelvormen de competitie met elkaar aangegaan.

In het poulesysteem speelden de leerlingen tegen elkaar, en via de kwart- en halve finales werden de finalisten bekend: Kaily Withaar en Boyd Kramer stonden tegen over elkaar in de finale van het schuiftafeltennistoernooi. Na een spannende strijd heeft Boyd de wisselbeker mee naar huis genomen. Iets later speelden de finalisten van het gewone tafeltennistoernooi tegen elkaar. Kai van Eeuwijk en Dirk Hanssen namen het tegen elkaar op in de aula van het VSO. Na 3 sets kwam Dirk als overwinnaar uit de strijd.

Als sportcommissie kijken we terug op een geslaagd toernooi waar leerlingen op zowel sportief als sociaal gebied een mooie prestatie hebben geleverd. Later dit schooljaar staat er nog een dart- en pannavoetbal toernooi op het programma voor alle leerlingen.

 

Inschrijven voor nieuwsbrief

 

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.