Hub Noord-Brabant

Excursies

Terug naar het overzicht Geplaatst op: 24 november 2013

In de week van 4 november hebben de leerlingen van de onderbouw in samenwerking met het stage bureau de eerste excursieronde van dit schooljaar gehad. Ze hebben in groepjes van vier leerlingen en een begeleider werkplekken bezocht voor arbeidsmatige dagbesteding zoals: een zorgboerderij / tuindersbedrijf, paardenmanege, bakkerij, drukkerij, houtbedrijf/timmerwerkplaats, restaurant, werkplaats voor productie- en industriewerk, kattenpension, zorgboerderij met camping en groepsaccommodatie, keramiekwerkplaats en verzorgingscentra. De leerlingen hebben met veel plezier en interesse deze werkplekken bezocht. Deze excursies vinden plaats in het kader van arbeidsoriëntatie. En wat is er dan beter dan in de praktijk zien wat er gedaan wordt en te beleven valt op een mogelijk latere werkplek!

[[FOTOALBUM="34",AANTAL="allemaal",PRESENTATIE="lightbox"]]
 

Inschrijven voor nieuwsbrief

 

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.