Hub Noord-Brabant

Cultuurcommissie

Terug naar het overzicht Geplaatst op: 23 maart 2015

Drie dagen lang Slagwerk workshop

Wat was het gaaf om op jullie school te gast te mogen zijn! Hopelijk hebben jullie een idee gekregen van hoe vet het is om te drummen en hebben jullie genoten van alle muziek die voorbij kwam. Ik heb in ieder geval veel talent voorbij zien komen en wie weet ga je het zelf ook eens proberen. Check gerust onze website www.rhythmimpact.nl voor het lesaanbod of www.patermoeskroen.nl voor alle info over mijn band! Nogmaals dank voor de super leuke tijd.

Groetjes Coen Blokx

Reacties van leerlingen:

Ik vond het heel erg leuk! Je bent een toffe jongen! We hebben er veel van geleerd! Je kan super goed drummen. We hebben ervan genoten! Ik vind het knap dat je alle nummers mee kan spelen. Van mij mag je terug komen en muziek maken. Bedankt voor alles!

Wij krijgen een drum workshop van koen hij heeft uit leg gegeven over verschillenden trommels. En wij mochten ook een stukje mee met zijn alle op een trommel mee spellen. En ik mocht gisteren en vandaag een liedje drummen op het drumstel. Ik vond dat super leuk en ik kreeg een super applaus van ieder een. Groetjes van Luuc V2h

 

Inschrijven voor nieuwsbrief

 

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.