Hub Noord-Brabant
 

Special SportXperience

Terug naar het overzicht Geplaatst op: 1 november 2015

Sinds dit schooljaar zijn Hub Noord-Brabant, Mytylschool Gabriël en ‘S-PORT gestart met de SpecialSportXperience, een sportstimuleringsproject waarmee we leerlingen uit het speciaal onderwijs in Den Bosch 3 maal gratis kennis laten maken met verschillende sportverenigingen in de regio. Ongeveer elke maand is er een nieuw sportaanbod. Wanneer het aanbod passend is voor leerlingen van het VSO wordt er een flyer verspreid. De lessen zijn altijd na schooltijd, dus het is aan de leerlingen en ouders zelf om hieraan deel te nemen. Een maandje terug zijn we gestart met lessen kickboksen en gymmen bij de Stampertjes en daar hebben zo’n 18 leerlingen vol enthousiasme aan deelgenomen. Ook leerlingen van het Stedelijk VSO.

 
Anne Meijer
Bewegingsonderwijs Hub Rosmalen 
 
Download de flyers voor het paardrijden bij Manege de Binckhorst en Fitkids
 

Inschrijven voor nieuwsbrief

 

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.