Hub Noord-Brabant
 

Thema-avond Het Veilige Huis

Terug naar het overzicht Geplaatst op: 1 november 2015

Dinsdag 17 november organiseert Het Veilige Huis wederom een interessante thema-avond. Na toonaangevende gastsprekers als Martine Delfos en Geert Bettinger is nu Judith Kreijne, pedagoog-seksuoloog en eigenaresse van Edusex, te gast. Judith is expert op het gebied van seksuele ontwikkeling en voorlichting bij mensen met een beperking en kan er op bevlogen wijze over vertellen. Ze gaat deze avond onder meer in op hoe je seksualiteit bespreekbaar kunt maken, hoe je dat kunt afstemmen op het niveau van de cliënt en hoe je bepaalt welke informatie wel en welke informatie niet geschikt is. 

 
Meer informatie vindt u in de uitnodiging: klik hier om de uitnodiging te downloaden.
 

Inschrijven voor nieuwsbrief

 

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.