Hub Noord-Brabant
 

Jubilarissen

Terug naar het overzicht Geplaatst op: 10 november 2015
Supertrio - 120 jaar - honkvast - geen dag hetzelfde - 40 jaar 
 
Vrijdag 13 november stond in het teken van deze drie jubilarissen, er was gekozen om deze drie mijlpalen te bundelen en daardoor het unieke karakter van dit feit nog eens te benadrukken.
 
De aanloop naar het feest was ingezet met een passend krantenartikel, waarin de Grote Drie hun verleden nog eens konden ophalen.  Een vleug nostalgie komt er automatisch vrij wanneer drie oude rotten uit het vak herinneringen ophalen. De feestdag zelf werd gestart met een korte rit in de riksja voor Gerard en Chris, die door een groot publiek werden ontvangen over de rode loper. De school was aangekleed in de stijl van de jaren zeventig, waarin flower power, elpees, hippiekleding en smyrna tafelkleedjes dienden als decor. Nadat Chris en Gerard bij Stephan op de koffie waren geweest konden zij naar hun eigen lokaal, alwaar een receptie was voor oud-leerlingen.
 
Elly kreeg een verrassingslunch aangeboden thuis door oud-collega’s, omdat zij al een tijdje niet meer actief op school was. In de middag hadden Chris en Gerard ieder hun eigen invulling (Chris ontving alle huidige leerlingen en Gerard trakteerde zijn klas op een terrasje in het dorp). Toen werd het snel tijd voor de grote receptie vanaf 16.00 uur op school, waarbij zeker 150 mensen verwacht werden. Het was één grote reünie van allerlei oudgedienden en huidige collega’s. 
 
De speech voor de jubilarissen was een reis in de tijd, waarbij bankstellen in de klas, geen lesmateriaal en yoga in de pauze de grote verschillen met nu duidelijk maakten. Het feestlied maakte alles compleet. De grote hoeveelheid cadeaus, bloemen en  wijn lieten wel zien hoezeer de jubilarissen  geliefd waren. 
 
De dag werd afgesloten met een  intiem etentje voor een  clubje genodigden en het bleef nog lang onrustig in Schijndel. De jubilarissen kunnen terugkijken op een superfeestdag, die past bij een geweldige loopbaan in ons mooie onderwijs.
 
Gerard van de Bergh - Chris Korsten - Elly Suikers PROFICIAT!!!
 
Was getekend: de feestcommissie.
 

Jubilarissen 2015

 
 
 

Inschrijven voor nieuwsbrief

 

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.