Hub Noord-Brabant
 

Jeugd G-voetbal bij svTOP

Terug naar het overzicht Geplaatst op: 16 januari 2016
SvTOP is er voor iedereen. Voor jong en oud, voor jongens en meisjes, heren en dames, autochtoon en allochtoon, en dus ook voor mensen met een beperking. Al een aantal jaar heeft het G-voetbal een plek binnen svTOP en nu is het tijd voor de volgende stap: een jeugd G-voetbalteam. 
 
Woensdag 17 februari start er een gratis pilot voor kinderen met een verstandelijke beperking en gedragsproblematiek in de leeftijdscategorie van 6 tot 16 jaar oud. De trainingen zullen elke week plaatsvinden op woensdagmiddag van 16:00 tot 17:00 uur bij svTOP gedurende de rest van dit seizoen.
 
Wat heb je nodig: sportkleren! Voetbalschoenen en scheenbeschermers zijn gewenst (na 4 trainingen verplicht!).
 
Heeft u een kind of kent u een kind binnen deze doelgroep die graag zou willen sporten in een veilige omgeving? Neem dan contact op: job@sportinoss.nl 
 
 

Inschrijven voor nieuwsbrief

 

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.