Hub Noord-Brabant
 

SportXperience

Terug naar het overzicht Geplaatst op: 26 februari 2016
De nieuwe flyer is klaar! We hebben weer leuke kennismakingslessen voor onze leerlingen. Deze keer kan uw kind gratis deelnemen aan de proeflessen van handboogschieten bij handboogvereniging DVS in Rosmalen en dans bij Move & Dance op de Hub in Rosmalen. Zie de flyers in de bijlage. Let op: handboogschieten is voor kinderen vanaf 10 jaar en dans voor alle leeftijden! U kunt uw kind opgeven via onderstaande mailadressen.
 
Jullie worden regelmatig op de hoogte gehouden over onze sportkalender met mailtjes/brieven via school. Daarnaast vinden we het leuk als u ons volgt op Facebook en Twitter (@specialsportx). We hopen dat er veel leerlingen mee gaan doen!
 
Klik hier voor de flyer handboogschiten en klik hier voor de flyer MoveDance.
 
Voor vragen, mail gerust.
 

 

 

Inschrijven voor nieuwsbrief

 

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.