Hub Noord-Brabant
 

Stichting Bijzonder Gewoon regelt Bijna baantjes

Terug naar het overzicht Geplaatst op: 25 januari 2017

De stichting Bijzonder Gewoon heeft enige tijd geleden een project opgestart met de boven genoemde naam. Met dit project worden dromen van leerlingen met een beperkingen waar gemaakt. Bijbaantjes zoals zoveel jongeren hebben zijn ook in beeld voor  jongeren met een beperking.  Zeer betrokken en enthousiaste ondernemers in de regio zetten zich hier voor in en werken hieraan mee om een droom ter verwezenlijken en daarmee ook de eigenwaarde van jongeren te vergroten. Zo is er een jongere die iedere week anderhalf uur meehelpt in een snackbar. Of is er een jongere die bij de openbare bibliotheek meehelpt en verantwoordelijk is voor de CD-afdeling.  Speciaal voor dit project kwam de heer Sjoerd Potters (2e kamerlid voor de VVD) naar het Stedelijk VSO om zich hierover te laten informeren (zie foto) door ondernemers, deelnemers en vrijwilligers van de stichting Bijzonder Gewoon. Een prachtig initiatief!

http://www.stichtingbijzondergewoon.nl/

 
 

Inschrijven voor nieuwsbrief

 

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.