Hub Noord-Brabant
 

Thema Vrije Tijd

Terug naar het overzicht Geplaatst op: 17 april 2018

 Wij zijn klas D1B en klas D1A en voor to-go zijn wij voor het thema vrije tijd op uitje geweest. Wij zijn naar de sportschool geweest. Het was kei leuk om daar te sporten. We mochten daar trainen, hardlopen, fietsen, op de hometrainer, gewicht heffen, boksen en nog van alles meer. 

Joyce, de stagiaire van Susanne, werkt daar in de sportschool en heeft ons een rondleiding gegeven.Daarna zijn we naar Soccer home in Vlijmen gegaan. Daar konden we voetballen op binnenveldjes. Er zijn twee velden waar we op mochten voetballen. We hadden verschillende teams gemaakt en hebben een soort toernooitje gespeeld. Iedereen heeft het heel erg leuk gehad en het was een super gezellige dag.
 
 
 

Inschrijven voor nieuwsbrief

 

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.