Hub Noord-Brabant
 

Loosmeldingen

Terug naar het overzicht Geplaatst op: 7 mei 2018
De gemeente ’s-Hertogenbosch meldt dat er erg veel loosmeldingen in het leerlingenvervoer voorkomen. Een loosmelding houdt in dat de taxibus voor niets komt voorrijden. Hiervoor kunnen diverse redenen zijn, waaronder ziekte, een bezoek aan de huisarts, tandarts of anders. Dit brengt onnodig vertraging en kosten met zich mee. Het is dus van belang dat men tijdig doorgeeft als een leerling niet opgehaald hoeft te worden.  
 
Geef tijdig door als een leerling niet op gehaald hoeft te worden. Dit is mogelijk via het portaal van de vervoerder dat voor iedereen beschikbaar is. Dit kan tot een uur voor de afgesproken op te halen tijd. Als het echt niet op tijd kan worden gemeld via het portaal, bel dan direct met de vervoerder. 
 
 

Inschrijven voor nieuwsbrief

 

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.