Hub Noord-Brabant
 

Staatsbosbeheer 120 jaar

Terug naar het overzicht Geplaatst op: 30 oktober 2019
Vrijdag 20 september vierde Staatsbosbeheer (SBB) haar 120ste verjaardag. Al meer dan 11 jaar hebben HUB en Staatsbosbeheer een steeds nauwere samenwerking. Dagelijks gaan er namelijk leerlingen vanuit vier schoollocaties aan het werk met bosonderhoud. Niet om later boswachter te worden, maar wel om werkervaring op te doen. Wij realiseren ons meer en meer het belang van praktijkleren op locatie en zien hoe groot het belang is van dergelijke samenwerkingen als die met SBB.
SBB ziet dat gelukkig ook zo en vroeg of wij deze middag aan hun genodigden onze samenwerking wilde tonen. Met trots en vanzelfsprekendheid deden we dit. Leerlingen van Henk en Manuel  (locatie Veghel) en een groepje van Jack (locatie Stedelijk) toonde met plezier hun favoriete werkplek. Zes leerlingen van Jochem hielpen mee de gasten te voorzien koffie en thee. De rondgedeelde koekjes waren een dag eerder door HUB-leerlingen gebakken.
Kortom een geslaagde middag waarbij weer onder de aandacht gebracht is dat onze leerlingen meer leren op werkplekken als deze en niet in de schoolbanken !
 
 
 

Inschrijven voor nieuwsbrief

 

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.