Hub Noord-Brabant
 

Start schooljaar 2020-2021

Terug naar het overzicht Geplaatst op: 5 september 2020

Beste leerlingen, ouders, verzorgers en andere belangstellenden,

Op maandag 24 augustus jl. is het nieuwe schooljaar gestart. Gelukkig kon vanaf dat moment iedereen weer volledig naar school. Na een onwerkelijke periode waarin vooral thuisonderwijs gegeven moest worden was het een genot voor iedereen om bij de start alle leerlingen weer te mogen treffen op school. Veel leerlingen gaven aan het fijn te vinden om weer naar school te mogen komen.

Ondanks dat Corona nog niet onder controle is, hoop ik van harte dat er geen nieuwe situatie gaat ontstaan waarbij we opnieuw in een situatie komen waarbij thuisonderwijs gegeven moet gaan worden.  Op school zullen wij binnen de mogelijkheden die we hebben er alles aan doen om de RIVM-richtlijnen na te leven.

Ik wens iedereen een heel goed schooljaar toe.

Stéphan van den Boom

directeur 


 

Inschrijven voor nieuwsbrief

 

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.