Hub Noord-Brabant

Nieuws & actualiteit

Samenwerking met Kanteel Kinderopvang

Geplaatst op: 5 juli 2018

Kanteel Kinderopvang en Hub Noord-Brabant zijn een nauwe samenwerking aangegaan, zodat jongeren, met een afstand tot arbeidsmarkt, deel kunnen nemen aan de maatschappij.
Lees verder

Feest ivm 15 jarig jubileum

Geplaatst op: 27 juni 2018

Op vrijdag 22 juni hebben we ons 15 jarig jubileum gevierd bij het Boshuys in Best. Dankzij de HUB band, de Band "Baby Blue" en Hutten eventcatering is het een geweldig feest geworden!
Lees verder

Afscheid van juf Eggie

Geplaatst op: 25 mei 2018

Tot onze spijt hebben wij helaas afscheid moeten nemen van juf Eggie. Na 17 jaar bij ons gewerkt te hebben, slaat zij een andere weg in. Wij denken met plezier terug aan een fijne collega en wij wensen haar alle goeds voor de toekomst.
Lees verder

Aankondiging voorjaarsmarkt 2018

Geplaatst op: 8 mei 2018

Beste ouders / verzorgers / belangstellenden, Graag nodigen wij u uit voor de plantjesmarkt. Deze is op vrijdag 18 mei van 13.00 tot 14.30 uur. Klik hier voor de uitnodiging.
Lees verder

Opa en Oma dag

Geplaatst op: 29 maart 2018

Woensdag 28 maart was het opa en oma dag in het SO. De opa's en oma's zijn ontvangen met koffie, thee en door het VSO zelfgebakken koekjes. Daarna mochten ze na een kort welkomstwoordje mee  naar de klas van hun kleinkind waar ze mee gedaan hebben met het lesprogramma. De...
Lees verder

 

Inschrijven voor nieuwsbrief

 

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.