Hub Noord-Brabant

Nieuws & actualiteit

Nieuws vanuit Hub en Skipov

Geplaatst op: 14 januari 2021

Een nieuw jaar ligt voor ons. Een jaar waarin de specialistische voorziening in Meierijstad verder vorm zal worden geven én SBO De Wissel per 1 augustus 2021 vanuit Skipov zal worden overgedragen aan Hub Noord-Brabant. Klik hier voor het nieuwsbericht.
Lees verder

Samenwerkingsovereenkomst Europees Sociaal Fonds

Geplaatst op: 1 december 2020

Namens de Vso scholen in de regio tekende Rion Pennings, Voorzitter College van Bestuur Hub Noord-Brabant, de samenwerkingsovereenkomst ESF met de centrumgemeente ’s-Hertogenbosch. Leerlingen van het Voortgezet Speciaal Onderwijs en het Praktijkonderwijs zijn vaak extra kwetsbaar op de arbeidsmarkt. Het vinden en behouden van een baan is voor hen niet altijd...
Lees verder

Eén specialistische onderwijsvoorziening in de gemeente Oss

Geplaatst op: 2 juli 2020

Een bijzonder moment op 29 juni jl. De ondertekening van de intentieovereenkomst door de drie schoolbesturen Hub Noord-Brabant, Optimus en Oosterwijs en het Samenwerkingsverband Primair Onderwijs 30.06 om samen te komen tot één specialistische onderwijsvoorziening in de gemeente Oss.  Klik hier  
Lees verder

Wij missen jullie

Geplaatst op: 2 april 2020

Namens alle medewerkers zeggen de juffen van de onderbouw van Hub Oss dat wij alle Hub kinderen allemaal ontzettend missen! Hopelijk tot snel!  
Lees verder

Kienavond wordt uitgesteld

Geplaatst op: 8 maart 2020

 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden, Hierbij laten we u weten dat we de geplande Kienavond van maandag 9 maart uitstellen. We maken zsm een nieuwe datum bekend.  
Lees verder

 

Inschrijven voor nieuwsbrief

 

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.