Hub Noord-Brabant
 

 VSO 1A 

Wij zijn VSO1A.
We zitten met 9 leerlingen in de klas. Een paar leerlingen zaten vorig jaar al in het VSO, de andere leerlingen zijn van het SO naar het VSO gekomen. 
In het VSO zijn sommige dingen wel nieuw voor ons; we hebben in het VSO praktijklessen. We mogen koken en in de tuin werken. Dit is heel erg leuk om te doen. 
In de klas hebben we op maandag, dinsdag en woensdag (1x14 dagen) juffrouw Carolien en op woensdag (1x14 dagen), donderdag en vrijdag is juffrouw Karin in de klas. 
Ook hebben we nog lieve onderwijsassistenten in de klas. Juffrouw Frederique is er op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag en juffrouw Marijke is er op vrijdagochtend. Naast al deze juffen is er ook nog juffrouw Toos, juffrouw May en juffrouw Wendy die in onze klas komen werken. 
Wij vinden het in de klas heel erg leuk om te werken met onze teach kastjes. Dit is een kastje met drie laatjes waarmee we zelfstandig mogen werken. Verder vinden we het een feestje om te gymmen met meneer Maikel en we houden van speelmomenten in de klas. 
Tijdens de verschillende jaargetijden werken we aan de seizoenen. En bij fototaal werken we aan thema’s zoals vervoer. We gaan dan ook echt met de bus mee! 
Wij hebben weer heel veel zin in dit schooljaar! 
Groetjes VSO 1A