Logopedist (locatie Rosmalen)

Hub Noord-Brabant biedt op zes scholen speciaal en voortgezet speciaal onderwijs. Bij ons werk je met en voor speciale leerlingen: kinderen en jongeren met complexe leer- en opvoedingsvragen. Voor onze locatie Rosmalen zijn wij van begin november tot eind maart op zoek naar kandidaten voor een zwangerschapsvervanging in de functie van: 

Logopedist
Functieomvang 0.69 FTE - 3 dagen

Jouw werkzaamheden

Ben jij een enthousiaste logopedist, met affiniteit voor kinderen met ontwikkelings- en/of gedragsproblemen en bijkomstige logopedische problematiek en zou je het leuk vinden om binnen een team werkzaam te zijn, dan zijn we misschien wel op zoek naar jou. Je zult voornamelijk gaan werken met onze jonge leerlingen (groep 1 t/m 5). 

Wij nodigen ook logopedisten uit die deze functie deels zouden willen vervullen en pas afgestudeerde logopedisten om te solliciteren; een mooie plek en fijne periode om ervaring op te doen!

Ben je geïnteresseerd?

Je kunt je sollicitatie (korte motivatie en CV) sturen naar rosmalen@hubnoordbrabant.nl Ter attentie van Mw. L. van Aerle, logopedist. Voor meer informatie over de vacature kan je bellen naar 073 - 521 2752

h u b