Onze school

Hub Noord Brabant is een school voor leerlingen met speciale onderwijsbehoeften. De school telt op dit moment 128 leerlingen in de leeftijd van 4 tot 20 jaar. Wij geven op onderwijs op maat. Dat betekent dat het onderwijs in de groepen zoveel mogelijk is afgestemd op en wordt aangepast aan de mogelijkheden en de behoeften van ieder kind.

Ons motto is: “Gewoon waar het kan speciaal waar nodig”.

Als ouder, leerling, leerkracht of geïnteresseerde van de school kunt u op de website rondkijken. Hier vindt u informatie over de dagelijkse gang van zaken op school, wie we zijn en waar we voor staan. We hopen dat u op  onze site die informatie kunt vinden die u zoekt, dat u antwoord krijgt op uw vragen.
Daarnaast houden we u op deze manier  op de hoogte van de activiteiten die op school plaatsvinden.